Hundeskolens instruktør

Hundetræningen nær Aabenraa foregår med uddannet personale

Vi lægger stor pris på kompetent personale, og uddannet personale.

Hundeskolens instruktør hedder Maja Bjørnskov Jacobsen

-og er i år 2008 uddannet hundadfærdsinstruktør hos Rie Ravn i Kolding og arbejder professionelt med alle typer hunde i alle aldre.

-I år 2018 Uddannet på Danmarks første private sporuddannelse v. Pia Rix og Charlotte Tangemann Thomsen som sporinstruktør og nu også en del af sporinstruktør.dk
IMG_0227

228677_2013949917538_3490345_n

228235_2013949637531_4237227_n

Instruktøren ser sig ret til, på ethvert tidspunkt, at bortvise mennesker der ikke behandler deres hund hensigtsmæssigt i overensstemmelse med hundeskolens ideologi.

Vores ideologi er at al træning bør baseres på positiv indlæring uden hårdhændet omgang med hund og hvalp. Det er muligt at vores måde at træne på, tager lidt længere tid end så mange andre metoder, men vi sigter efter langsigtede løsninger der holder for hund OG for ejer.

Kontakt instruktør Maja Bjørnskov Jacobsen på 22 38 49 39 eller tilmeld dig her på siden ved yderligere spørgsmål.

I tidens løb, har vi hos hundeskolen mødt mange forskellige mennesker, og har derfor efterhånden fået et dejligt sundt netværk op at køre, hvor vi har et fantastisk samarbejde med mange dygtige mennesker der beskæftiger sig med hunde (og andre dyr)

Vi synes at dette netværk gør os dygtige og kompetente og henviser gerne til specialister der formår at hjælpe såfremt hundeskolen ikke er i stand til det.

Vi henviser bl.a til massage, til hundesvømmehal, til kiropraktor, til Kranio Sakral terapi og osteopati, til legestuer, til fælles gåture mm.

Desuden så deltager vores instruktør ofte på kurser indenfor diverse spændende ny viden omkring vore kære firbenede venner.