NYHEDER på hundeskolen

NYHEDER PÅ HUNDESKOLEN

Opdateret d. 31. maj 2023

NYHED

Vi har i en prøveperiode indført- “TAG DIN VEN MED og spar 25 kr pr hund”

Konceptet er enkelt. Du tilmelder/ medbringer en ven med hund som er deltagende og i sparer begge 25 kr på begivenheden.

Gælder kun de begivenheder hvor det er angivet tydeligt og i en begrænset periode. Din ven behøver ikke være deltagende på andre hold-i kan begge `nøjes` med den økonomiske fordel der er på den enkelte begivenhed.

Hvis man kan benytte konceptet, fremgår det tydeligt på begivenheden på facebook. 

Alle igangværende træningshold er undtagede ligesom det heller ikke gælder på sporhold, nosework, almindelig familiehundetræning samt hund og barn-holdene

NYHED

Vi er glade for at præsentere en ide, vi har fumlet lidt med. Nemlig FOKUSHOLDENE For hunden da! Så er spørgsmålet jo, hvordan vi ligger trykket når vi siger det og hvordan det fortolkes. Vi glæder os ihvertfald til at komme i gang. Læs mere om holdene på denne side og jeg remser her kort datoerne op:

For hunden da! Lineføring: 2x 45 minutters træning.

Hold 1. TIRSDAG D 21/3 kl. 17.45 samt TIRSDAG D. 4/4 kl. 17.45

Hold 2: MANDAG D. 20/3 Kl. 9.45 samt MANDAG D. 3/4 Kl. 9.45

For hunden da! Indkald 2x 45 minutters træning.

Hold 1. ONSDAG D. 22/3 kl. 18.00 samt ONSDAG D. 29/3 Kl. 18.007

Hold 2. TORSDAG D. 16.3 kl. 10.00 samt TORSDAG d. 23/3 kl. 10.00

For hunden da! Tænk dig om

Torsdag d. 30. marts kl. 18.00

 

NYHED

Der afholdes sporarrangement fredag d. 7. april. Arrangementet er et heldagsarrangement hvor mad, drikke og alle materialer er inkluderet. Det koster 850 kr pr deltagende hund og 100 kr for observatører. Vi arbejder udelukkende med schweissspor denne dag.

NYHED

Vi har nu oprettet et sjovt og spændende snude hold. Det er for de hunde der skal afprøve schweiss spor og nosework. Vi glæder os meget. Der er oprettet et enkelt hold tirsdag formiddag og det løber over 8 træningsgange. Der oprettes venteliste ved behov. Der er MAKS plads til 4 hunde på holdet.

Læs om snudeholdet her

NYHED

Vores flytning er trådt i kraft. Der er en del mangler på pladsen, men vi arbejder hen imod den sejeste plads som man kan forestille sig. Pladsen vil være tilpasset små og store hunde i et fint indhegnet område, med et passende moment af forstyrrelser. 

Vi glæder os til det færdige resultat.

NYHED

VI FLYTTER pr marts 2019

Vores nye seje træningssted bliver i Bjerndrup ved Aabenraa og Tinglev.

Adressen er PERBØLVEJ 6, 6200 AABENRAA.

Vi glæder os til nye omgivelser og giver i hele marts gode tilbud på diverse godbidder og aktivitetslegetøj samt bøger. Glæde jer-der er mange gode aktiviteter i vente !

NYHED

RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE. Vi glæder os til at byde nye ansigter og poter velkommen til skolen. Og vi glæder os over at se så mange gengangere.

NYHED

NYT SPOARRANGEMENT LØRDAG D. 2/3 FRA  KL. 8.00

Send en sms for info (22384939)

NYHED

Bestil fede halsbånd i dit selvvalgte mål og i selvvalgt farve.

Kan sendes direkte hjem til dig.

Send mig en sms, så aftaler vi nærmere.

Yderst holdbart materiale og kan bestilles med eller uden refleks.