NYHEDER på hundeskolen

NYHEDER PÅ HUNDESKOLEN

Opdateret d. 21. februar 2022

NYHED

Vi starter et indendørs træningshold op i en ridehal i Padborg /Frøslev i slutningen af februar. Holdet er i første omgang med 5 træningsgange og derefter tager vi op til revurdering hvordan det videre forløb bliver.

Træningen vil foregå om tirsdagen kl 18.00 samt kl. 19.15

 

NYHED

Der afholdes sporarrangement lørdag d. 29. januar. Arrangementet er et heldagsarrangement hvor mad, drikke og alle materialer er inkluderet. Det koster 650 kr pr deltagende hund og 100 kr for observatører. Vi arbejder udelukkende med schweissspor denne dag.

NYHED

Vi har nu oprettet et sjovt og spændende snude hold. Det er for de hunde der skal afprøve schweiss spor og nosework. Vi glæder os meget. Der er oprettet et enkelt hold tirsdag formiddag og det løber over 8 træningsgange. Der oprettes venteliste ved behov. Der er MAKS plads til 4 hunde på holdet.

Læs om snudeholdet her

NYHED

Vores flytning er trådt i kraft. Der er en del mangler på pladsen, men vi arbejder hen imod den sejeste plads som man kan forestille sig. Pladsen vil være tilpasset små og store hunde i et fint indhegnet område, med et passende moment af forstyrrelser. 

Vi glæder os til det færdige resultat.

NYHED

VI FLYTTER pr marts 2019

Vores nye seje træningssted bliver i Bjerndrup ved Aabenraa og Tinglev.

Adressen er PERBØLVEJ 6, 6200 AABENRAA.

Vi glæder os til nye omgivelser og giver i hele marts gode tilbud på diverse godbidder og aktivitetslegetøj samt bøger. Glæde jer-der er mange gode aktiviteter i vente !

NYHED

RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE. Vi glæder os til at byde nye ansigter og poter velkommen til skolen. Og vi glæder os over at se så mange gengangere.

NYHED

NYT SPOARRANGEMENT LØRDAG D. 2/3 FRA  KL. 8.00

Send en sms for info (22384939)

NYHED

Bestil fede halsbånd i dit selvvalgte mål og i selvvalgt farve.

Kan sendes direkte hjem til dig.

Send mig en sms, så aftaler vi nærmere.

Yderst holdbart materiale og kan bestilles med eller uden refleks.