Alle vores tilbud til hunde

-finder du herunder ved at klikke på de forskellige link. Alle vores tilbud til hunde er mange forskellige ting, så læs mere eller stil endelig spørgsmål hvis vi på nogen måde kan hjælpe.

Vi tilbyder fx soft agility, legestue, svømningaktivitetshold, mm

Vores fokus er dog hundetræning for alle hunderacer. Alle hunde bør have mulighed for at træne, og derfor er alle hunde velkomne på vores træningspladser nær Aabenraa. Er din tæve i løbetid er du også velkommen. Vi er åbne for racehunde, blandingshunde, hvalpe, seniorhunde, gadekryds og unghunde af alle typer.

Læs mere om punkterne herunder og husk at du kan tilmelde dig både online, pr telefon og mail.

 

TRÆNING FOR ALLE HUNDE

LEGESTUE (nedlagt på ubestemt tid)

SOFT AGILITY      (Nedlagt på ubestemt tid)

RALLYLYDIGHED

SPORHOLD

SVØMNING

FOREDRAG

KRANIO SAKRAL TERAPI FOR HUNDE

KIROPRAKTIK TIL HUNDE

HUND OG BARN

SNUDERNE

FOKUSHOLDENE For hunden da!

Hos den bedste hundeskole gør vi os umage for at holde os opdateret indenfor det nyeste omkring hundeverdenen og psykologien bag træning. Som hundeskole OG som hundeejere vil vi MEGET gerne gøre os umage for at tilbyde alt det bedste til hund og ejer. Vi arbejder hårdt for at tilfredsstille de behov der dukker op undervejs i hundens liv.

HUSK: opstart af træning når du har mulighed for det (løbende opstart). Du bestemmer selv over dine 8 træningsgange og får derved det du betaler for.

Derudover tilbyder vi jævnligt spændende og lærerige foredrag og kurser, som vil udvikle alle hundeejeres syn og tilegne dem nyttig viden omkring vores dejlige firbenede venner. Det er en dejlig ting at tilegne sig mere viden om et emne der er i bragende udvikling og som vi kan lære meget mere om løbende. Vi udvikler os lige så vel som hundene udvikles.

Når vi afholder kursus og foredrag er det altid fagligt dygtige og kompetente mennesker der står for arrangementet.

Tilmelding til arrangement kan ske på dette link. Husk at skriv hvilket arrangement og hvilken dato du tilmelder dig.

Det skal ikke kun være sjovt at være hund og hundeejer,-det skal også være lærerigt og givende for alle parter.

Vi glæder os til at møde søde og spændende personligheder til vores træning, såvel som til vore arrangementer der afholdes med jævne mellemrum.

 

OBS: IKKE TRÆNINGSDAGE (KLIK HER)

Find os på facebook. Vi er lige her