Sporhold

SPORHOLD

er i form af forskellige typer spor og tilbydes i alle sværhedsgrader

SPOR FOR DIN HUND er for alle typer hunde,som skal stimuleres mentalt.  IMG_1446

På sporholdet skal hunden nå fra start til slut på egen hånd ved at bruge sin næse. Dette er super sundt for alle hundetyper og der er nogen hunde der er mere interesserede i at gå spor end andre, men alle hundemodeller kan finde ud af at gå et spor.

Vi starter ud fra det som hunden kan og tilpasser holdet løbende således at hver hund får en god oplevelse ved at søge spor

Vi arbejder på PRIVAT grund og i PRIVAT skov-vis hensyn når du færdes i området 

IMG_1182

Her er Christiane ude at lede efter schweiss i en privat skov, sammen med vores hund Jytte

SPOR FOR DIN HUND er noget man skal have god tid til, for det er noget der foregår på hundens præmisser og som vi ændrer lidt på hver gang, sådan at hunden får en succesoplevelse selvom den bliver udfordret en smule.

På sporholdet skal man selv sørge for at have en lang line med samt et stykke af hundens yndlingslegetøj. Derudover skal man have en masse gode godbidder med.

HVIS man ønsker at gå et pølsespor, altså et spor der er lavet på pølser og pølsevand, SKAL DETTE MEDBRINGES AF HUNDENS EJER. Instruktøren har IKKE pølser og pølsevand med hver gang.

Det er ikke en hemmelighed, at vi synes alle hunde fortjener at kunne bruge deres næser og vi stiler efter at give hver kursist redskaber til deres egen træning med hunden

Du kan tilmelde dig holdet under vores fane tilmelding, som du finder her. HUSK AT SKRIV SPORHOLD i feltet

På sporholdet bliver der IKKE refunderet såfremt man er forhindret i at deltage i træningen, ligesom man heller ikke har mulighed for selv at vælge sine datoer. Datoerne er fastlagt i forvejen og kan man ikke deltage får man INTET refunderet eller tilgode som man kan få en aftale om på de andre hold.

Sporholdet er med få deltagere og løber over 5 træningsgange, hvor hver hund kommer til at gå spor minimum en gang. Der medfølger ingen teori på dette hold.

Find priser her

Lidt ekstra læsning om schweiss