Snuderne

SNUDERNE PÅ NOSEWORK

-er vores nyeste hold

På snudeholdet er der få deltagende pr hold og der er fokus på forskellige snudeopgaver. Vi vil aftale fra gang til gang hvad det vil indebære, men vi koncentrerer os hovedsageligt om NOSEWORK 

Vores fokus er på NOSEWORK. Her vil vi koncentrere os om at `parre` lavendel duft, så hunden er klar til at finde den duft alene. På den måde vil vi have mange muligheder for at lave forskellige søgeøvelser for vores hunde, -både til træning men også derhjemme.

Vi mødes ALTID på træningspladsen på Perbølvej 6, medmindre vi har en klar aftale om andet. Er der et andet mødested får de deltagende besked via privat besked

Det foretrækkes at man kommer hver gang, da der er stor fremgang med hundene fra hver gang på dette hold. Det betyder at hvis man misser en gang, vil man savne den gang i den videre træning.

Der betales kontant på første træningsgang

Træningen foregår om onsdagen kl 9.30 -10.30 (Aftales fra gang til gang)

Hold 2 foregår om søndagen kl. 12.10

Holdet løber over 8 tirsdage og koster 700 kr pr deltagende hund

OBS: Hundene skal opholde sig delvist i bilen imens de andre hunde arbejder. Husk derfor vand og måske et sunshade eller andet kølende for hundene imens de er der. Der er ikke ret meget skygge på pladsen og hundene kan ikke være ude af bilerne samtidigt. 

 

Betty leder efter duften af lavendel og Birthe forsøger at følge med for det går stærkt