Kranio Sakral Terapi

Mange af vores hunde går med kroniske smerter.

Dette kan afhjælpes ved hjælp af fx Kranio Sakral terapi.

Vi har Rie Ravn tilknyttet vores skole. Hun er en meget dygtig behandler og uddanner indenfor bl.a hundekendskab, hundetræning, kranio sakral terapi mm.

Rie tilbyder også kurser og uddannelser. Se mere på hendes hjemmeside her. www.rieravn.dk

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi

Hun er på besøg efter behov. Prisen er 750 kr pr behandling, som tager ca 30 minutter. Pladserne bliver revet væk, så skynd dig hvis du er interesseret i at få din hund tjekket fra top til tå.

På nuværende tidspunkt udføres kranio sakral terapi af Kent, som er gift med Rie og har mange års erfaring. Kent kommer om eftermiddagen, på planlagte datoer og prisen er 750 kr for første behandling og de efterfølgende koster 550 kr pr hund. Behandlingen tager ca 30 minutter

Nogen af de hundeejere der allerede har været igennem behandling har skrevet en kommentar i bunden af siden.

Der er flere billeder af hunde der behandles under vores fotoalbum.

Hvorfor Kranio Sakral Terapi for din hund?

 • Hunden nyder det utroligt meget
 • En meget hundesagkyndig person justerer hundens bevægeapparat, og mange smerter kan afhjælpes.
 • Når hunden går med smerter, vil den højst sandsynligt få en kortere lunte og chancen for at være udadreagerende er større.
 • Led og muskler kommer til at arbejde bedre sammen og dette giver hunden større og bedre bevægelighed i dagligdagen
 • Det måske vigtigste-INDLÆRING er nemmere når hund (og hvalp) ikke har smerter at tænke på i dagligdagen
 • En blid og effektiv behandlingsform der hjælper ALLE hunde på den ene eller anden måde.

2 thoughts on “Kranio Sakral Terapi

 1. Martin Post author

  Martin ejer Probie og skriver følgende

  “Jeg har en Rottweiler på nu 7 måneder (Navn: Probie), den har været igennem 2 behandlinger af 2 forskellige årsager.

  Ideen om, at noget var galt udsprang fra vores gåture. Alle hunde jeg kender trækker eller starter med at trække i snoren inden de lærer andet, Probie derimod skulle trækkes rundt på turene. Så jeg trak vitterligt rundt med min hund. Maja gjorde mig, under træning, opmærksom på, at den gik skævt på det ene bagben og derfor blev første behandling til en blanding mellem forebyggelse og kurrering af hvad der viste sig at være en skævhed i korsbenet. Derudover havde Probie spændinger i hovedet og i kæben. Dette skulle efter sigende være normalt for større hunde.

  Første omgang var en virkelig fantastisk oplevelse. Probie så helt salig ud når den blev masseret og trukket i de forskellige legemer. Probie var omkring 3-4 måneder. På trods af en alder der ikke har meget ro i sig, søgte den hele tiden tilbage for mere ved Rie.

  Efter første gang kom der mere liv i Probie, gåturene blev nemmere og nu går vi sammen laugh

  Anden omgang foregik da Probie var omkring 6 måneder og var en blanding mellem opfølgning på første gang og at den var begyndt at skære tænder.

  Anden omgang foregik stort set som den første og var igen en virkelig god oplevelse, Probie skærer stadig tænder, men er på en ”kur” med knogler og andre tyggeben til at kurere denne del.

  Hvis chancen byder sig med plads, vil jeg opfordre enhver til at prøve dette. Det er lækkert at se sin hund i en form for ekstage. Samtidigt med dette får man en god snak om hunden. “

 2. Tanja Hansen Post author

  Tanja Hansen ejer Hikke. Hikke er en labrador/breton blanding, der var 16 måneder da han blev behandlet.

  Tanja skriver ” Det var jo sådan set Maja´s faglighed der gjorde os opmærksom på, at Hikke kunne trænge til kiro ell kranio sakral terapi. Maja synes at han havde ondt og at han løb på tre spor. Vi kunne godt se det, da Maja sagde det.

  Og da vi ved hvad kiro kan afhjælpe ved mennesker og heste, vil det ikke være spildt at give sin hund samme behandling.

  Efter behandlingen er han, uden tvivl, blevet mere nærværende og afslappet og han bevæger sig anderledes – mere fri end før.

  Jeg er meget interesseret i at han har det godt, så derfor vil jeg til hver en tid få ham tjekket igen for at opretholde den gode balance.

  Selve behandlingen var super. Det var på Hikke´s vilkår, Rie var rosende og dygtig til at forklare fremgangen og resultater.

  Det var lærerigt og spændende, og det hjalp vores hund “

Leave a Reply

Your email address will not be published.